Wie, wat waar?

Ik ben geboren op 27 mei 1958 in Gouderak, een dorpje bij Gouda ( foto ). In een helaas niet meer bestaand buurtje van ongeveer 5 huisjes, waarvan ook mijn opa en oma er één bewoonden ( foto ) heb ik slechts één jaar gewoond, waarna wij verhuisden naar de nieuwbouwwijk van het dorpje. Eén van de eerste foto’s genomen op de kleuterschool is nog steeds in mijn bezit ( foto ).

Na de lagere school ging ik naar de Prof. J.H. Gunningschool voor M.A.V.O. in Gouda ( foto ). Elke dag met het veerpontje naar Moordrecht ( foto ) en van daaruit via de dijk en over de Julianasluis ( foto ) naar school.

Als jongste bediende ben ik in 1977 bij de firma British Leyland begonnen op de debiteuren afdeling.

Van februari 1978 tot april 1979 bij de luchtmacht in militaire dienst geweest.

Daarna weer terug naar het inmiddels van naam veranderde Rover Nederland.

Voor dit bedrijf ben ik vervolgens tussen 1982 en 1987 werkzaam geweest in Düsseldorf.

Daarna weer terug gekeerd naar Nederland om een kleine 7 jaar in Alphen a/d Rijn te gaan wonen. In die tijd heb ik ook een eigen bedrijfje gehad, maar het ondernemerschap zit mij waarschijnlijk niet in het bloed en heb dat dan ook weer omgeruild voor een betaalde job bij de NS Service Centrale.

In 1995 ook weer verhuisd naar Gouda, nog steeds actief badmintonner en wereldreiziger als het even kan.  

Ik heb bijna 20 jaar mijn leven gedeeld met 2 hele lieve katten ( moeder en zoon )  maar die zijn inmiddels helaas overleden.

Hieronder nog wat foto’s

De ingang van de Tunnelflat          Aan de kant van de tunnel       kijkje van binnen      Heerlijk stekkie      Moeder Cargie op het laatst     Zoon Uk       Team 1 BC Vlist 2006/2007